Ali Can Ayyıldız'dan ayrılan Zeynep Bastık'tan tuhaf açıklama! “İlişkiler başlar ve…”

Cesur tarzı, sahne kostümleri ve popüler şarkılarıyla son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zeynep Bastık, özel hayatında yeniden gündeme geldi.

Tolga Nakit'ten boşandıktan sonra Ali Can Ayyıldız'la aşkını ilan eden Bastık'ın o dönemde eski eşiyle de arası çok iyiydi. Kendisi de bu konudaki açıklamalarıyla gündeme geldi.

Bastık şimdi de bozulan ilişkisiyle ilgili söyledikleriyle dikkat çekti. Daha önce tuhaf tavırları ve tepkileriyle dikkat çeken Zeynep Bastık, aşka dair konuşurken tavırları ve sözleriyle yeniden gündemdeydi.

12
Zeynep Bastık, gazetecileri şaşırtarak şunları söyledi: “İlişkiler başlar ve biter. Bizim moralimiz iyi, herkesin keyfi yerinde. Hayatta böyle şeyler olmuyor mu? Bitmesin istiyoruz ama çaresi yok.” ne için biter.”

“Ah, şimdi anlatacağım, neyle ilgili?” diye ısrar ettik. Şikayet etti.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yeni klibi sosyal medyayı salladı!  Transparan mayosuyla yerde süründü Yeni klibi sosyal medyayı salladı! Transparan mayosuyla yerde süründü
İnce kalmak için günde bir parça yeterli...İnce kalmak için günde bir parça yeterli…
Öpüşme itirafıyla günün gündeminde!  Kusmak istediğini söylediğinde...Öpüşme itirafıyla günün gündeminde! Kusmak istediğini söylediğinde…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir