Tolga Savacı’nın eşi Nermin Bezmen kim? Nermin Bezmen kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Savacı’yı kaldırkarısı Nermin Bezmenin Hayatı vatandaşlar tarafından sorgulandı. Savacı’yı kaldır Ölümünün ardından eşi Nermin Bezmen’in kaç yaşında olduğu, nereden geldiği ve mesleğinin ne olduğu konusunda soruşturma sürüyor. Kuyu, Tolga Savacı’nın eşi Nermin Bezmen kimdir? Nermin Bezmen kaç yaşında, nereden geliyor, mesleği nedir? Detaylar burada…

NERMİN BEZMEN KİMDİR?

Nermin Bezmen, 30 Nisan 1954’te Antalya’da doğdu. İlköğrenimini Maçka İlköğretim Okulu’nda tamamladıktan sonra Atatürk Kız Lisesi’nde okudu. Lise eğitimi sırasında AFS bursuyla Amerika’ya gitti ve bir süre orada kaldı. Türkiye’ye döndükten sonra 1974 yılında Sultanahmet Denizcilik ve İşletme Fakültesi’nden mezun oldu.

1975 yılında 21 yaşındayken birlikte çalıştığı 39 yaşında bir iş adamıyla tanıştı. Pamir Bezmen O evli. Bu evlilikten iki çocuğu oldu. Şirket Pamir Bezmen’i Oyuncu, 29 Ocak 2009’da mağlup olduktan sonra 2015 yılında emekli oldu. Savaci’yi kaldır Evlendi ve Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey şehrine yerleşti.

Nermin Bezmen, Televizyon sunuculuğu, dergi yazarlığı ve halkla ilişkiler alanlarında çalıştı. Geleneksel Türk sanatlarına da ilgi duydu ve atölyesinde yetişkinlere ve çocuklara resim dersleri verdi.

1991 yılında yazarlık mesleğine başlayan Bezmen, özellikle dedesi Kurt Seyt’in hikâyesini inceleyerek romana dönüştürdü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir