Son dakika! Dursun Özbek, Galatasaray'a aday olduğunu resmen açıkladı.

Son dakika: Galatasaray Başkanı Dursun Özbek aday olacağını resmen açıkladı. Erden Timur'un Özbek'in konuşmasındaki detayları dikkat çekti. Seçimler 25 Mayıs'ta yapılacak.

“ONURLU HİZMETTE…”

Dursun Özbek başkanlığındaki yönetim kurulu, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi Anadolu Oditoryumu'nda düzenlenen toplantıda hazır bulundu. Toplantıda konuşan Dursun Özbek, Giallorossi kulübünün mayıs ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yeniden aday olacağını açıkladı.

Özbek açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Arkadaşımla birlikte bize emanet ettiğiniz bu onurlu görevi yerine getirmeye çalıştık. Galatasaray'ımız için çalışmaktan hiç yorulmadık. Bizi her zaman ayakta tutan en önemli şey sizlerin desteğiydi. Galatasaray'ın neler yapabileceğini ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Bu dönemde birlik ve beraberlik içerisinde 25 Mayıs'ta “İstanbul'da seçimli olağan genel kurulumuz var. Bir kez daha bu onurlu göreve aday olduğumu sizlere duyurmak isterim.”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Erden Timur'a özellikle teşekkür ederek, önümüzdeki dönemde de futbola devam etmesi dileklerini iletti.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Galatasaray'ın 3-0'lık galibiyetinin ardından spor yorumcuları maçı değerlendirdi! Galatasaray'ın 3-0'lık galibiyetinin ardından spor yorumcuları maçı değerlendirdi!
Real Sociedad-Real Madrid maçının ardından Arda Güler'i övemediler: Real Sociedad-Real Madrid maçı sonrası Arda Güler'i övemediler: “Altın gibi saf yetenek!” Geleceğe dair bir karar alındı
Basketbol hakemi hırsızlık yaparken yakalandı: Bu adam yıllardır hırsızlık yapıyor!Basketbol hakemi hırsızlık yaparken yakalandı: Bu adam yıllardır hırsızlık yapıyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir