“Galatasaray’da oynadığımı bilmiyor” demişti, şimdi de sosyal medya hesabından paylaşım yaptı! Gökhan Zan’dan TFF Başkanı Büyükekşi için olay yaratacak sözler!

Eski milli futbolcu Gökhan Zan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi ile yaşadığı diyaloğu anlatmış, ikilinin bu sohbeti sosyal medyada gündem haline gelerek tüm paylaşım rekorlarını kırmıştı.

Zan’ın Sky Spor’a anlattığı bölümde şöyle konuştu: “Başkanın odasına gittik, sohbet ettik. 6 yıl Beşiktaş’ta oynadım, artı Gaziantepspor’da da kiralık oynadım… 6 yıl Galatasaray’da oynadım. Başkanın cezası Futbol Federasyonu’na verildi. şunları söyledi: “Galatasaray’da. Oynadın mı?” Düşünebiliyor musun? Kusura bakmayın sayın başkan ama yanındaki başkan yardımcısı şöyle dedi: “Galatasaray’da çeyrek final oynadı. Kupaları kazandı. Birçok şampiyonluk kazandı. Belli ki Galatasaray’da oynamıştı. Bildiğim kadarıyla Mehmet Büyükekşi Galatasaraylı.” Şu ifadeleri kullandı:

“OfiSİNİ TARTIŞMA NESNESİ HALİNE GETİRDİ”

Bu olayın ardından sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Zan, şunları söyledi: “Ülkemin yükselen yıldızının formasını gururla temsil eden, Euro 2008 yarı finalinde başarı elde eden, ülkemizin iki ünlü takımında forma giyen biri olarak Beşiktaş ve Galatasaray olarak sayısız kupalar kazanan TFF Başkanı Sayın, “Mehmet Büyükekşi’nin benim Galatasaray’da oynadığımı bilmemesi onun konumunu tartışma konusu haline getirdi…” dedi.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Rıza Çalımbay'dan transfer açıklaması!Rıza Çalımbay’dan transfer açıklaması!
Atilla Karaoğlan golü attı, VAR kural hatasını önledi!Atilla Karaoğlan golü attı, VAR kural hatasını önledi!
Galatasaray'da karar belli!  Sözleşme feshediliyorGalatasaray’da karar belli! Sözleşme feshediliyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir