“100. yılımızda Araplara meze ettiler TÜRK takımlarını” yazan Şahan Gökbakar’a Disney hatırlatması

2022-2023 Süper Lig sezonunun şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu F.Bahçe’nin Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki Al-Awwal Park Stadı’nda (Kral Suud Üniversitesi) oynanacak karşılaşması ertelendi. başka bir tarih.

Suudi yönetiminin Galatasaray ve F.Bahçe’de Atatürk pankartı, tişörtü ve İstiklal Marşı’na izin vermediği haberinin gündeme gelmesiyle sosyal medya yıkıldı. Şahan Gökbakar da konuyla ilgili TFF başkanına tepki göstererek şunları yazdı:

“Araplar için ATATÜRK siyasetçidir. Bizim için ATATÜRK büyük liderdir, canımız, her şeyimizdir. ‘O halde onu stada sokmayız’ diyorlar. Kulüpler de ‘Kazandık’ diyor. “Yok zaten gelmiyorum.” Bütün bu rezaletlerin mimarı TFF’dir. Bizim yüzüncü yılımızda TÜRK takımlarını Araplara meze muamelesi yaptılar…”

Şahan Gökbakar’ın bu paylaşımı, Atatürk filminin yayınından son anda vazgeçen Disney’i hatırlattı ve takipçilerden yorumlar yağdı.

Komedyenin paylaşımına yapılan yorumlar arasında “Disney’e neden tepki vermediniz?”, “Disney’e tepki gösterseydiniz samimi bulurdum…”, “Peki Disney konusunda neden sessiz kaldınız?” gibi yorumlar yapıldı.

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Sırtını ve dekoltesini sergiledi!  Taraftarlar sevindiSırtını ve dekoltesini sergiledi! Taraftarlar sevindi
İbrahim Tatlıses'in kızı Suudi Arabistan'a maç izlemeye gitti! "İstiklal Marşımızı söylerken..."İbrahim Tatlıses’in kızı Suudi Arabistan’a maç izlemeye gitti! “İstiklal Marşımızı söylerken…”
Lüks villasından paylaştı! Lüks villasından paylaştı! “Yıllara meydan okuyun”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir