59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabında duygular İstanbul'da yaşanacak – SPORT

TUR 2024'ün 105,4 kilometrelik İstanbul-İstanbul etabı Beşiktaş Meydanı'ndan başlayacak. 28 Nisan Pazar günü saat 11.00'de başlayacak etabın Sultanahmet'te saat 13.07'de sona ermesi bekleniyor.

21 Nisan'da başlayan ve büyük bir heyecanla takip edilen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabı, yüzyıllar boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapan yedi tepeli şehir İstanbul'da gerçekleşecek. Asya ile Avrupa'nın kesiştiği noktada, Boğaz'ın eşsiz güzelliği ve sahil şeridinde gerçekleşecek olan etap, Kadıköy'ün ünlü caddesi Bağdat Caddesi'nden geçerek tarihi yarımada Sultanahmet'te son bulacak.

2024 TURU'nun 105,4 km'lik etabı; İstanbul-İstanbul seferleri 28 Nisan Pazar günü saat 11.00'de Beşiktaş Meydanı'ndan başlayacak ve Sultanahmet'te 13.07 civarında sona erecek.

Son gün piste çıkacak sporcular 11.3 etabından start alacak. 4. kategori tırmanma bonus kapısından geçecekler. Kapıyı ilk iki sırada geçen sporcular “dağın kralı” klasmanında 2-1 puan alacak.

Maçın 39.9'u. 2000 km'de Türkiye Güzellikleri bonus kapısından geçen sporcular, bisikletle ara sprint kapısına doğru ilerleyerek 71,4 km'de TUR 2024'ün son sprint kapısını geçecekler. km yol kat edecekler.

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, TRT Spor ve Eurosport tarafından günlük olarak yayınlanıyor

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Eurosport ve TRT'den canlı yayınlanacak. Spor her yıl olduğu gibi 2024'te de.

Dünyaca ünlü sprintlerin ve masalsı parkurdaki dağcıların emeğinin izleneceği muhteşem organizasyon, 190 ülkede 13 dilde milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Uçak ve helikopterlerle hem yerden hem de havadan çekilen TUR, uluslararası yapım ekibiyle 8 gün boyunca ulusal ve uluslararası kanallarda canlı yayınlanıyor.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir