Ünlü analist bu seviyeleri yalnızca Bitcoin’de takip ediyor

Yatırımcılar Bitcoin'in fiyatını baştan aşağı inceliyor ancak bir analist, önde gelen kripto para biriminin yeniden tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaşmasına kadar bunun pek bir anlam ifade etmediğini söylüyor.

Quantum Economics'in kurucusu Mati Greenspan, Cointelegraph'a şunları söyledi: “Heyecan verici olan kırılmalar, dolayısıyla bir çıkış elde edene kadar grafikleri analiz etmek oldukça anlamsız.”

Greenspan, kripto para birimi tüccarları ve analistlerinin piyasa yorumlarında şu anda “gereksiz ayrıntılar” bulunduğunu söyledi.

Greenspan, “Grafikte görebileceğiniz kadarıyla yaklaşık 50.000 ila 70.000 dolar arasında çok geniş bir aralık var” dedi.

“Bu aralıkta meydana gelen şeyler çok daha az önemlidir.”

CoinMarketCap'e göre Bitcoin (BTC) şu anda 65.585 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin son 30 günde %1,96 arttı. Kaynak CoinMarketCap

%6,7'lik bir artış Bitcoin fiyatını 70.000 dolara çıkaracak. Birçok analist bu artışın gerçekleşeceğine inanıyor.

Başka bir kripto analisti Yoddha, gönderisinde şunları söyledi:

Bu tahmin, Bitcoin'in 14 Mart'ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 73.797 dolara ulaşmasından iki ay sonra geldi.

Kaynak: Yoddha

Bazı teknik göstergeler, Bitcoin fiyatındaki düşüş eğiliminin azaldığını ve alıcıların pazar hakimiyetini kazandığını gösteriyor. Birçok trader son zamanlarda ters baş ve omuz modelini fark etti. Yatırımcılar söz konusu fiyat yapısında yukarı yönlü bir kırılmayı bekliyor.

Steph Is Crypto 15 Mayıs'ta yaptığı açıklamada, “Bitcoin şu anda önceki grafik güncellemelerinde tartışıldığı gibi ters baş ve omuz oluşumundan çıkıyor” dedi. Steph'in BTC fiyat hedefi 75.200 dolar.

Bu yazı yatırım tavsiyesi veya tavsiyesi içermemektedir. Her yatırım ve ticaret hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir