Selen Görgüzel’in çılgın dansı sosyal medyanın dilinde! “Abla sperm sana iyi gelmedi”

Oyuncu Hamdi Alkan’ın eski eşi şarkıcı Selen Görgüzel, yaptığı açıklamalarla gündem yaratmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Görgüzel, erkek sperminin canlı ve tazeyken yüze uygulandığında ciltte kaldırma etkisi yarattığını uzun uzun dile getirmişti.

Selen Görgüzel şimdi de çılgın dansıyla gündemde. Dün doğum gününü sahnede kutlayan ünlü isim, dans ederken neredeyse bayılacaktı.

Ünlü isimlerin anları kısa sürede sosyal medyada trend konu haline geldi. Görgüzel’de; ‘Abla, sperm sana iyi gelmedi’, ‘Keşke sesini yanında getirseydi’, ‘Sanırım akıl sağlığı iyi değil’, ‘Sesi nerede bulamadım’ gibi yorumlar yapıldı. ‘idi’ idi.

2 selenyum

2014 yılında Hamdi Alkan ile evlenen Selen Görgüzel, ilk olarak oyuncu olmuş, 2022 yılında boşandıktan sonra şarkıcı ve magazin program sunucusu olarak gündeme gelmiştir.

4 SELENYUM

Selen Görgüzel, tuhaf ve şaşırtıcı açıklamalarının yanı sıra ilginç kombinleri, dansları ve yorumlarıyla da adından söz ettiriyor.

6 SELENYUM

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Şimdi! filminin çekimleri sırasında!  bir kriz çıktı.  ısrarlara rağmen... Şimdi! filminin çekimleri sırasında! bir kriz çıktı. ısrarlara rağmen…
40 milyon TL'lik yatırım yaptı ama... İstanbul'dan çıkamadı40 milyon TL’lik yatırım yaptı ama… İstanbul’dan çıkamadı
Her sahne bir olaydı!  Özgür Demirtaş'ın açıklaması uzun sürmediHer sahne bir olaydı! Özgür Demirtaş’ın açıklaması uzun sürmedi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir