Panathinaikos'tan beklenmedik bir şekilde ayrılan Fatih Terim'den ilk açıklama: Dünya Kupası için gerçekten çok mutluyum

Uzun bir aradan sonra Yunanistan'ın şampiyon ekiplerinden Panathinaikos'ta göreve başlayan ancak şampiyonluğu kaçırınca beklentileri karşılayamayan Terim, yapılan istişarelerin ardından görevinden ayrıldı.

Ayrılığın ardından Yunan basınının ERT'ye verdiği ilk açıklamada tecrübeli teknik adam dikkat çekici ifadeler kullandı.

“GERÇEKTEN MUTLUYUM”

Panathinaikos'ta geçirdiği günleri anlatan Fatih Terim, “Nerede olursam olayım bana saygı ve sevgi gösteren Yunan halkına çok teşekkür ediyorum. Panathinaikos'lu olmayan taraftarlardan bile saygı ve sevgi görmek beni gerçekten çok mutlu ediyor.” dedi.

“TÜRKİYE'DE DURUM AYNI”

Thumbs_b_c_86e9c91c05077a5e0bef74e3337f9428

Şöyle bir ifademiz var: “Yunanistan'da zaferin binlerce babası vardır, yenilgiler ise yetimdir.” Bugün geldiğinizde basın olarak burada sadece biziz. Basın gelişinize büyük ilgi gösterdi. Ne diyeceksin? Soruyu yanıtlayan Fatih Terim, şunları söyledi: “Türkiye'de de durum aşağı yukarı aynı. Ben her zaman söyledim, gelen oyuncuları karşılamaktan ziyade ihraç etmek daha önemli. Zaten gereksiz kalabalıkların da olmaması lazım. Biraz.” ama samimi sevgi gereksiz kalabalıklardan daha iyidir.” dedi.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Dedi ki: Dedi ki: “5'e 1 yenilirken”! Kerem Aktürkoğlu'nun Mert Hakan'a yanıtı
Juve'den 8 dakikada 3 gol!  Kenan Yıldız...Juve'den 8 dakikada 3 gol! Kenan Yıldız…
“Ayağa kalktı ve Erden Timur'a 'Seni yok edeceğim' dedi”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir