Kış gelmeden önleminizi alın… Vücudunuzun savunma sistemini maksimuma çıkarın! Bir bardak bile iyidir.

Mevsim geçişlerinde tavsiye edilen, ebegümeci çiçeği, ekinezya çiçeği, obstetrik ebegümeci ve hatmi çiçeğinin birleşiminden elde edilen “Himbergris çayı karışımı”, bağışıklık sistemini güçlendirici etkisiyle de dikkat çekiyor.

Tıbbi ve aromatik bitkiler teknikeri Mehmet Pıçak, amacın bağışıklık sistemini güçlendirmek olduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Bağışıklık sistemini güçlendirmek için kullanacağımız bitkilerin tamamı herkesin kullanabileceği bir formülasyon sunacağız. Hamile kadınlar, yenidoğanlar, çocuklar ve yetişkinlerin aynı zamanda bu formülasyonu ile vücudun “Savunma sisteminin maksimuma çıkmasını istiyoruz. Halkımızın hastalıklara, dışarıdan gelebilecek hastalıklara, iç hastalıklara karşı dikkat etmesini istiyoruz. ve gıda yoluyla bulaşan hastalıklara karşı. Öncelikle insanların suya dikkat etmesini istiyoruz.”

“HABER ÇİÇEĞİ ETKİLİ BAĞIŞIKLIK GİDERİCİLERDEN BİRİSİDİR”

Güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmanın önemine dikkat çeken tıbbi ve aromatik bitki teknisyeni Pıçak, şunları söyledi: “Dünyanın yüksek nüfusundan dolayı da bir sorun var. Burada amaç, Kovid ve benzeri insan hastalıkları ve sonrasında oluşan insan yapımı hastalıklardan etkilenen insan nüfusunu azaltmaktır. Halkımızın bu saldırılara karşı bağışıklığını, tam bağışıklığını, tam ve güçlü savunmasını istiyoruz.

AW300919_03

Burada insanlarımıza, bağışıklık sistemlerini güçlendirmek, hastalıklara karşı direnç sağlamak ve vücudundaki eksiklikleri tamamlamak için, çağdan çağa kullanabilecekleri bir çay formülasyonunu daha uygun fiyatlarla sunacağız. Burada ilk kullanacağımız bitki ebegümeci çiçeğidir. Ambergris, bağışıklık sisteminin etkili uyarıcılarından biridir ve üst solunum yolu hastalıklarında oldukça etkilidir. Buradaki temel amacımız üst solunum yollarına etki ederek bağışıklığı güçlendirmek, iltihaplanmayı, üst solunum yollarında oluşabilecek tüm bademcik bozukluklarını ve solunum bozukluklarını önlemektir. Üst solunum yollarının en büyük problemlerinden biri de burun deliklerinin nefes almamasıdır, bu durumlarda kullanılabilecek en etkili formülasyondur.

AW300919_04

Hibiscus çiçeği, ekinezya çiçeği, ebegümeci çiçeği ve hatmi çiçeği. Bu dört bitkinin karışımından elde edilen çayın yediden yetmişe kadar her yaş grubunda kullanılabileceğini söylemek istiyoruz. Bunların hepsini eşit miktarlarda karıştıracağız, karışıklık olmasın. Yani 50 gram ebegümeci, 50 gram sakız, 50 gram hatmi ve 50 gram ekinezya granülünün hafifçe karıştırılmasıyla elde edilen çayı yediden yetmiş yaşına kadar herkes kullanabilir. Bu çayı demleme yöntemiyle yapacağız, yaklaşık 5-6 dakika kadar demleyeceğiz. Bal veya pekmezle tatlandıracağız. Çocuklara günde bir bardak çay, yetişkinlere ise bir bardak su içmelerini öneriyoruz.

“ONLAR HASTA OLDUKTAN SONRA BAŞVURULACAK DOKTORLARDIR”

AW300919_02

Mehmet Pıçak, hastalandıktan sonra başvurulması gereken tek kişinin doktorlar olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu: “Bağışıklığınız güçlü olmalı, sindiriminiz güçlü olmalı, savunma sisteminiz güçlü olmalı. Yani bağışıklığı güçlü olmayan her birey, Sindirim sistemi düzgün çalışmayan ve güçlü olmayan kişinin hastalanma ihtimali çok yüksektir.

AW300919_06

En büyük çıkarımımız şudur: Koruyucu hekimlik olarak bunları öneriyoruz. O yüzden hastalanmadan önce bunları kullanın diyoruz. Hastalandıktan sonra başvurmanız gereken şey doktorlardır, doktorlar size ilaç önerebilir ve bu işlemi doktorlar aracılığıyla yapabilirsiniz. “Tedbir amaçlı kullanabilirsiniz” dedi.

(İHA)

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir