Kastamonu Belediye Başkanı seçilen Hasan Baltacı seçim belgesini aldı – Son Dakika Siyasi Haberler

31 Mart yerel yönetim seçimlerinde CHP adayı Hasan Baltacı yüzde 49,17 oy alarak Kastamonu Belediye Başkanı seçildi. Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Kastamonu Adalet Sarayı konferans salonunda düzenlenen törenle tescil belgesini aldı.

Törende Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Yunus Bilgin, Baltacı'ya seçim belgesini takdim etti. Başkan Baltacı daha sonra adliye önünde kendisini bekleyen vatandaşlara ve partililere hitap etti.“Bu belgeyi tüm Kastamonu halkı adına aldık. Görevimizi ve sorumluluğumuzu biliyoruz. Her şeyden önce bu şehirde saygıyı, sevgiyi, huzuru ve mutluluğu hakim kılacağız. İşe başlayacağız. Kastamonu halkının bizden beklentisi ne olursa olsun, umarım görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz. “Sizi utandırmayacağız, layık olmaya çalışacağız.” dedi.

“BİZİ YALNIZ BIRAKMAYIN”

Baltacı, “Görevimiz boyunca güveninizi koruyacağız.” “Seçim döneminde de söylediklerimizi yapacağız. Görev ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Bir şehirde saygı, sevgi ve huzur olduğu sürece aşamayacağımız bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bilin ki bu ülke ne yaparsak yapalım daha iyisini hak ediyor. Biliyoruz ki ne yaparsak yapalım hiçbir şey yetmez, gelecek dönem Kastamonu'ya hizmet edeceğiz. Lütfen böyle düşünüp “ruhsatını aldı, göreve başladı” demeyin. Yapmayın. “Bizi rahat bırakın. Birlikte büyük işlere imza atacağımıza inanıyorum. Yapılacak her şey sizin ve ortak çalışmamız olacaktır. Gelecekte Kastamonu'yu daha güzel, daha huzurlu bir şehir olarak görmeyi umuyoruz. ” bunu ileriye taşıyacağız” dedi.

KREŞ İÇİN BAĞIŞLAR

Sosyal medya hesabından duyuru yapan Baltacı, şunları söyledi: “Tebrik çiçekleriniz bu şehrin güzel çocuklarına fidanlık olsun. Bu şehrin güzel insanları çiçek vs. gönderiyor. Belediye Başkanını tebrik ediyorum. Göndermek yerine Türk Anneler Derneği Kastamonu şubesine bağış yaparak çocuklarımız için yapacağımız ilk kreşe destek olabilirsiniz.” Açıklamalarına yer verdi.

Öte yandan Kastamonu'nun merkez ilçesindeki 20 mahalle, 31 okul ve 269 sandıkta yapılan belediye başkanlığı seçimlerinde toplam 68 bin 146 seçmenin oy kullandığı, bu oylardan 64 bin 690'ının geçerli olduğu öğrenildi. Baltacı ise 31 bin 810 oy aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir