İYİ parti, Konya'nın tek ilçesini kazandı… Belediye başkanı ve meclis üyeleri partiden istifa etti – Son Dakika Siyaset Haberleri

Konya'da İYİ Parti'nin kazandığı tek ilçede istifa depremi yaşandı. 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti tarafından Ahırlı Belediye Başkanı seçilen Ali Üzlük ve belediye meclis üyeleri partilerinden istifa etti.

Başkan Ali Üzlük yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Değerli hemşehrilerim, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde sizlere, şeffaf bir belediyeye ve öncelikle Ahırlı ve mahallelerine daha iyi hizmet sunmayı kendimize amaç edindik. Çok şükür seçimleri kazandık. Ahırlı Belediye Başkanımız desteklerinizle.

Bu zaferin sorumluluğunun bilincinde olarak her şeyin Belediyemiz için olduğunu düşünerek ilk günden itibaren sizlerle birlikte hareket ettik. Bu çabalarımızın karşılığını ve memnuniyetini siz değerli vatandaşlarımızın teveccühü ile hissetmek bizleri çok mutlu etti ve cesaretlendirdi.

Bu teşvik siz değerli vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etme kararlılığımızı daha da artırmıştır.

İlçemizin hak ettiği değeri alması ve bu süreçte her alanda örnek ve imrenilen bir belediye haline gelmesi için bugüne kadar nasıl çalıştıysak bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla daha da çok çalışacağımızdan şüpheniz olmasın. . sorumluluklarımızın bilincinde olarak geçtik.

Cumhurbaşkanlığı sürecinde partimizi en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Partimizin alacağımız karar üzerinde hiçbir etkisi yoktur.

Bir kez daha değerli görüşleriniz ve gördüğümüz ihtiyaç doğrultusunda İYİ Partili belediye başkanı olarak ben ve belediye meclisimizin tüm üyeleri istifa etmiş bulunuyoruz. Bu kararın ilçemize ve siz değerli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir