İtalyan diktatör Benito Mussolini’nin milletvekili kızı Strazburg’da saldırıya uğradı

Bu haberin ilk yayınlandığı dil İtalyancadır

İtalyan diktatör Benito Mussolini’nin kızı Alessandra Mussolini, saldırıya uğradıktan sonra çok fazla şiddet yaşandığını söyledi.

REKLAM

Avrupa Parlamentosu Forza Italia heyetinin başkan yardımcısı ve diktatör Benito Mussolini’nin kızı Alessandra Mussolini, Strazburg’da saldırıya uğradığını duyurdu.

Sosyal medya hesaplarında bir video yayınlayan Mussolini, İtalyan bir konuşmacının hakaretlerine ve fiziksel saldırılarına maruz kaldığını söyledi.

Dışarı yemeğe çıktığı sırada saldırıya uğradığını söyleyen İtalyan milletvekili, yaşananları şöyle anlattı:

“İtalyanca konuşan bir adam bana saldırdı. Vahşice hakaretler savurdu, sonra elinde bir tür koltuk değneği vardı, onu sırtıma ve omuzlarıma çekti… şimdi gidiyorum… yani çok şey var.” şiddet…’

Daha sonra olayın ayrıntılarını basına açıklayan milletvekili, şunları söyledi: “Avrupa Parlamentosu’nun oturumu yeni bitmişti, asistanımla sokakta yürüyordum, hava soğuk olduğu için kapşonlu giyiyordum. Aniden bir Kırklı yaşlarında bir adam ortaya çıktı: İtalyandı, bunu biliyorum çünkü bana şiddetle hakaret etmeye başladı, “Mussolini. ‘Pislik…, faşist’ ve buna benzer şeyler yazıyordu” dedi.

Saldırının siyasi amaçlı olduğunu öne süren Mussolini, fiziksel şiddet içerse dahi suç duyurusunda bulunmayacağını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir