Genç aşkından ayrılan Mehmet Ali Erbil’den olay sözler! “Giderken 180 bin lira değerindeki yüzüğü istedim vermedi”

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük 26 yaşındaki genç sevgilisi Gülseren Ceylan’a doğum gününde evlenme teklif etti. Serdar Ortaç’la canlı yayında gözyaşlarını tutamayan Erbil’in, kız arkadaşından ayrıldığı ortaya çıktı.

“YÜZÜĞÜ İSTEDİM, ‘BEN NAmuslu bir kadınım’ demesine rağmen bana vermedi”

Mehmet Ali Erbil, Yenigünaydın’a yaptığı açıklamada, “Gülseren’den ayrıldığım doğru” dedi ve ekledi: “Son dönemde istekleri bitmek bilmiyordu. Ev, araba, elmas istiyordu. Zaten benim kredi kartım vardı ama onunki Para hırsı hala devam ediyordu. Giderken yanında 180 bin lira değerinde tek taş bir yüzük de aldı.” “Sürekli ‘Ben namuslu bir kadınım ve kimseden bir şey almam’ demesine rağmen yüzüğü istedim, vermedi. Çantasını toplayıp gitti. bu söz konusu değil.” Şu cümlelere yer verdi:

31.10.2023 tarihli ekran görüntüsü 112830

GÜLSEREN CEYLAN AÇIKLADI

Gülseren Ceylan, paylaşımında, “Mehmet Ali Erbil’den ayrıldım. Kendisine hayatında başarılar diliyorum. Buradan toplu bir yanıt alalım. Bu konuyu artık konuşmayacağım.” dedi.

31.10.2023 tarihli ekran görüntüsü 112649

Ünlü şovmen daha önce beş kez evlenmişti. Üç çocuğu olan Erbil, en son 2011 yılında Tuğba Coşkun ile evlenmiş ve karşılıklı anlaşarak boşanmıştı.

Günün magazin olayları

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Hakaret davasında karar çıktı!  Avukatı açıkladı Hakaret davasında karar çıktı! Avukatı açıkladı
Konuğunun göğüs dekoltesini diliyle yakaladı!  Konuğunun göğüs dekoltesini diliyle yakaladı! “Sen Türkan Şoray mısın?”
Karısı aldatıldığı fotoğrafları ortaya çıkardı!  Sessizliği bozduKarısı aldatıldığı fotoğrafları ortaya çıkardı! Sessizliği bozdu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir