Dilan Polat gözaltına alınınca durum daha da kötüleşti! “Kısmi felç geçirdim, bayıldım” dedi.

Dilan Polat ve Sıla Doğu’nun bir eğlence mekanında dudak uçuklatan görüntüleri büyük tepki çekti.

İstanbul Başsavcılığı’nın “ahlaksız eylemler” iddiasıyla başlattığı soruşturma kapsamında Dilan Polat ve Sıla Doğu tutuklandı. Savcılık tarafından ifadeleri alınan iki kardeş, imza şeklinde adli kontrol talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. İki kardeş adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Dilan Polat, sosyal medya hesabını gizli yaptıktan sonra bir açıklama yaptı. Polat, şunları söyledi: “Dün kötü bir gündü, kendimi yeniden hakim karşısında bulmak çok zordu, özellikle böyle bir şey benim için çok utanç vericiydi. O an bir aşk anıyla yaşandı. Bir anda polis geldi. Nida’nın tekrar böyle şeyler yaşaması beni çok üzüyor.” “Bu beni üzüyor” dedi.

“POLİSLERİ GÖRDÜĞÜMDE KORKUYORUM”

Fenomen konuşmasında ağlayarak şunları söyledi: “İyi değilim, çok ağrım var. Üstesinden gelemiyorum, uyuyamıyorum, uyanamıyorum. Böyle bir şeyden dolayı mahkemeye çıkmak çok travmatik. “

Dilan Polat, “Üç kez bayıldım ve kısmi felç geçirdim. Herkesten özür diliyorum. Bunu annemin sevgilisi olarak düşünün. Polisi görünce çok korkuyorum.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir