Deichmann Türkiye CEO’su Atilla Özkul: Büyüme ivmesini daha da hızlandırdık

Deichmann’ın 3.0 konsept mağazaları yalnızca büyük şehirlerin “amiral gemisi mağazalarında” bulunmuyor; Türkiye’nin her yerindeki müşterilere sunulmaktadır.

CEO Atilla Özkul, “Mağaza sayımızı artırarak ve mevcut mağazalarımızı yenileyerek perakende sektöründe dünya trendlerine uyum sağlayan, uygun fiyatlı moda sunan bir marka olarak ilerliyoruz” dedi.

Ayrıca, 2023’te büyüme momentumlarını daha da hızlandırdıklarını ve hem gelir hem de miktar açısından büyüyerek başarılarını sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

CEO Atilla Özkul, “Global bir marka olarak yıllardır Türkiye yerel pazarındaki tüketicilerin kültürel değerlerine, dinamiklerine, yaşam tarzına ve tüketim alışkanlıklarına önem veriyor ve yerelleşme stratejilerimizi buna göre belirliyoruz.”

ZEHRA GÜNEŞ MARKASININ YENİ YÜZÜ

Özkul, şunları ekledi: “Küresel tedarik ağımızın yanı sıra Türkiye’de birçok yerel üreticiyle çalışıyoruz ve ürün tedariğimizin büyük bir kısmını Türkiye’den alıyoruz; partner olduğumuz yerel üreticilerin de dünyaya yayılmasına yardımcı oluyoruz.”

Ekran görüntüsü 2024-02-20 211000

CEO Atilla Özkul: “Milli voleybol takımımızın başarılarıyla adından sıkça söz ettiren milli voleybolcu Zehra Güneş ile yeni bir işbirliğine imza attık.” dedi. Özkul, bir Deichmann markası olarak reklam yüzü Zehra Güneş ile birlikte; Türk sporunu ve sporcusunu her koşulda desteklediklerini söyledi.

Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
O ilde CHP aday listelerini geç açıkladı! O ilde CHP aday listelerini geç açıkladı!
Ağaca çarpan otomobil hurdaya döndü: 3 ölüAğaca çarpan otomobil hurdaya döndü: 3 ölü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Arnavutluk'a desteğimiz devam edecek"Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Arnavutluk’a desteğimiz devam edecek”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir