Bu itiraf bizi suskun bıraktı! Esra Ezmeci’ye tereddüt etmeden sordu! “Kayınpederimi bir adamla uygunsuz bir şekilde gördüm…”

İlişkiler üzerine kitaplar yazan ve tavsiyeler veren deneyimli klinik psikolog Esra Ezmeci, hem sosyal medyada hem de Beyaz televizyon ekranlarında yayınlanan “Yeni Başlangıçtan” ​​programıyla sıklıkla gündeme geliyor.

Her açıklaması ve paylaşımı ses getiren Ezmeci, bu kez Instagram sayfasında takipçileriyle soru-cevap yaptı. Ezmeci’nin sorduğu soru onları şaşkına çevirdi.

BU İTİRAF ŞAŞIRDI

Ezmeci’nin bir takipçisi şunları söyledi: ‘Kayınpederimin bir adamla uygunsuz bir şekilde sohbet ettiğini gördüm. “Bunu kayınvalideme ve eşime açıklamalı mıyım?” diye sordu.

Ünlü psikolog, “Bence bu durumda sessiz kalmanız daha iyi olur. Bu durumu açıklamak sizi zor duruma sokacaktır” yanıtını verdi.

YORUMLAR KALDIRILDI

Ezmeci’nin Instagram sayfasında ortaya çıkan bu itiraf, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Bu itirafla ilgili “Bir daha ne duyacağız?”, “Normal bir şey kalmadı”, “Bu kadar, vazgeçin” gibi yorumlar yapıldı.

ESRA EZMECİ’YE BAZI İTİRAFLAR:

2'ydi

ESRA 3

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir