Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Kupa Vurgusu

genişletmek

Trabzonspor kulübü başkanı Ertuğrul Doğan, TSYD Trabzon şubesinin yeni yönetim kurulunu kutlama ziyaretinde basın mensuplarıyla sohbet etti. Doğan, kulübün ilk günlerde yaşanan berbat ekonomik dönemi geride bıraktığını ve geleceğe daha umutla baktığını belirtti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı kırmızı kartı onayladı

Yönetime talip olduğu için zorlukları çok iyi bildiğini belirten Doğan, şöyle konuştu: “Sezonun sonuna yaklaşıyoruz. Trabzonspor için başarı her zaman şampiyonluktur. Benim ve taraftarın gözünde bundan başka bir şey yoktur. oyuncular, camia, yaşadığımız tüm zorluklara rağmen ligde 3. sıradayız. Böyle bir sezonda şu an tek amacımız Trabzonspor camiasına kupalar kazandırmaktır.“dedi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Kupa Vurgusu

Doğan ayrıca yeni sezonu çok dikkatli planladığını belirterek, şunları söyledi: “Önümüzdeki birkaç gün içinde taşınmanın büyük bir kısmını tamamlamayı umuyoruz.. Tüm teknik ekibin onayladığı bir kadroyla, antrenman kampına hazır bir kadroyla sezona başlamayı planlıyoruz. Dolayısıyla hocamız ve ekibiyle işin bu yönünü de hızla ilerletiyoruz. İşin zor kısmını gördük. Bundan sonra da camiamıza çok farklı güzel haberler getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Beklentilerimiz ve tüm çalışmalarımız bu yönde. Önümüzde üçüncülük yarışı ve kupa mücadelesi var. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.

Futbolu 4 ay önce bırakan Max Kruse'dan sürpriz karar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir