Kütahya Valisi: “Kapatmak için yetkilerimi kullandım” dedi! Pavyonların yeniden açılmasına ilişkin yeni karar

Ocak ayında Kütahya Valiliği, köşklerin bulunduğu bölgede artan asayiş ve uyuşturucu kaçakçılığı olayları nedeniyle 10 işletmeyi süresiz olarak kapatmıştı. Polis eşliğinde bölgeye gelen Kütahya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince ruhsatları iptal edilen işletmeler mühürlendi. Kütahya İdare Mahkemesi, 3 ay aradan sonra işletmelerin talebi üzerine kapatmanın ertelenmesine karar verdi. İşletmeler Ramazan Bayramı'nın ilk gününden itibaren faaliyetlerine yeniden başladı.

KAPATIYORLAR

Bursa Bölge İdare Mahkemesi'nin ruhsat iptal kararını gerekçe gösteren Kütahya Emniyet Müdürlüğü ve Kütahya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işletme sahiplerine iş yerlerini kapatacaklarını bildirdi. İşyerleri polis ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri altında kapatılarak faaliyetlere ara verildi.

KÜTAHYA KÖŞKLERİ-İKİNCİ KEZ-MUHURLEN_39708

“YETKİMİ KULLANARAK KAPATTIM”

Kütahya Valisi Musa Işın, köşklerin kapatılmasına ilişkin şunları söyledi:

“Allah bin kere razı olsun, bugüne kadar neredeydiniz diye merak edeceksiniz. Size verdiklerimiz, yazdıklarımız resmi veriler. Ama kayıt altına alınmayan, paylaşamadığımız şeyler de var.” 'Tam bir bataklık' var. Cinayetler, gasplar, uyuşturucular ve kadın ticareti var. Her türlü suç, musibet, musibet vardır. Silah kaçakçılığı var, silahlı saldırılar var. Tam bir bataklık. Şimdi “Bataklık orada kalırken biz uyuşturucuyla mücadele edeceğiz” diyerek kendimizi kandırıyoruz. Arkadaşlar burada bataklık açıldı. Sorunun asıl amacı “Önce burayı kapatın, sonra uyuşturucuyla mücadele edin. Ben buradaki valiliğim süresince bunlarla mücadelemi sürdüreceğim. Çünkü burası sizin için, Kütahya için, hepimiz için utanç kaynağıdır. Ben yetkimle kapattım. Devletin açtığı bu bataklığın kurutulması gerekirdi.”

AW120591_01

Kaynak: İHA-DHABu içerik Recep Demircan tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
AK Parti milletvekilinin Münih'teki ıstakoz paylaşımı ortalığı karıştırdı!  CHP'li Oğuz Kaan Salıcı: "Türkiye’den ucuz muydu?"AK Parti milletvekilinin Münih'teki ıstakoz paylaşımı ortalığı karıştırdı! CHP'li Oğuz Kaan Salıcı: “Türkiye'den ucuz muydu?”
MHP itiraz etti!  YSK Kütahya kararıMHP itiraz etti! YSK Kütahya kararı
O kentte yağmur sonrası yol çöktü!O kentte yağmur sonrası yol çöktü!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir