Fenerbahçe Galatasaray’a cevap verdi, demediğini bırakmadı! “Dursun Özbek’e sesleniyoruz, pişman edeceğiz”Fenerbahçe

Fenerbahçe açıklamasında, son dönemde sarı-lacivertli takıma yönelik sert ifadeler kullanan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e yanıt geldi.

Açıklamada, “DNA’mızdan gelen bu güçlü güçle, hain emeller besleyenleri yaptıklarına pişman etmeye kararlıyız” denildi.

İŞTE FENERBAHÇE’DEN AÇIKLAMA

“Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in dün kulübümüzle ilgili yaptığı bazı açıklamaların ardından bu açıklamayı yapıyoruz.

Öncelikle Dursun Özbek’ten ve mevcut Galatasaray yönetiminden sportif, en azından ahlaki bir rekabet beklemediğimizin altını çiziyoruz.

Söz konusu kulübün kültürü; Sportif rekabete değil, kayırmaya, korumaya ve ayrıcalıklı muameleye dayanır.

Ancak ne kadar korunsa ve kollansa da bu kulübün kamuoyu nezdinde şüpheli bir konuma sahip olduğu açıktır.

3 Temmuz’dan yaklaşık 13 yıl sonra, FETÖ taktik ve prosedürleriyle şanlı Kulübümüze karşı yeni bir karşı hamle kurma çabaları onların geçmiş karakterlerinin mirasıdır.

“OYUNCULARI AFİŞLERDEN ÇIKARMADIK”

dursunozbek-yltu_cover

Dursun Özbek’in, FETÖ’nün doğrudan hedefinin hangi kulüp olduğunu, hangi kulübün bu saldırıdan yararlanmaya çalıştığını tespit etmeye çalıştığı görülüyor.

“Namazı duayla ve kendini geliştirme çabasıyla” karıştırıyor.

İşte bu kişiyi bir kez daha anıyoruz;

Fenerbahçe, şanlı tarihi boyunca hiçbir zaman şampiyonluk posterlerinden oyuncu çıkarmamış, belgesellerden görüntü çıkarmak zorunda kalmamıştır.

Hatırlatmamız gerekiyor çünkü onların en iyi bildiği şekilde; Kendi utançlarıyla yüzleşip toplumdan özür dilemek yerine, pek çok konuda olduğu gibi algı manipülasyonları ve yalanlarla planlı bir şekilde kendilerine ait olduğunu bildiklerini başkalarına yaptırmaya çalışırlar.

Bu nedenle dün söylenen sözleri “çılgınca saçmalık” veya “aptalca ifadeler” olarak değil, bilinçli bir tuzağın sinyali olarak değerlendiriyoruz.

“DURSUNS ÖZBEK’E ÇAĞRIYORUZ”

ali-koç-al-galatasara-e4dm-şampiyonu olmaya-hazır-bir-takım-gönderiyor

Kötü bir örgütten öğrendiği hilelerle Fenerbahçe’ye zarar verebileceğini düşünen Dursun Özbek başta olmak üzere herkese açıkça sesleniyoruz:

FETÖ örgütüne önce camiası ile karşı koyan, onun alçak emellerini engelleyen Fenerliliğimizin mücadele gücü ve kararlılığı ilk günkü gibi devam ediyor.

Buna kalkışanlar olduğu sürece bu şanlı camianın her ferdi, bu korkak saldırıların sorumlularına karşı geçmişten miras aldığı kararlılıkla, ilk günkü azimle mücadele etmekten çekinmeyecektir.

“Pişman olacağız”

f11a5a75983b46fcb046bc1a4ff48eae

Sportif rekabete ve sportmenliğe maksimum düzeyde inanıyoruz.

Ayrıca Kulübümüzün DNA’sı, İstiklal Savaşı’nın mücadele ruhu ve en zor şartlarda bile milli bütünlüğümüzü ve değerlerimizi koruma misyonundan oluşmaktadır.

DNA’mızdan gelen bu güçlü güçle, hain emeller besleyenleri yaptıklarına pişman etmeye kararlıyız.

Camiamıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

SAVCIYA SORU

1070491561_0

Öte yandan Fenerbahçe’den yapılan bir başka açıklamada ise Dursun Özbek hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu açıklandı. Açıklamada, “Galatasaray Spor Kulübü Başkanı’nın 27.02.2024 ve 06.11.2023 tarihlerinde yaptığı, sınırları aşan, toplumu kin ve düşmanlığa teşvik eden açıklamaları kamuoyunca bilinmektedir. İlgili kişi hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.” “ifadeleri kullanıldı.

GALATASARAY’DAN BİR PAYLAŞIM DAHA!

galatasaray-aa-1766200

Fenerbahce’nin açıklamasının ardından Galatasaray tarafından da bir paylaşım yapıldı. Giallorossi, paylaşımında şunları ifade etti: “Boşuna uğraşmayın, çünkü içinde bulunduğunuz yangın üfleyerek söndürülemez.” dedi.

DURSUN ÖZBEK NE DEMİŞTİ?

dursun-ozbek-tffyi-istifa-719_2-41

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, F.Bahçe ile ilgili yaptığı açıklamada, “Google’a girin; suni çimde ananas, tesbih, teşvik, şike, hazırlık maçları yazın, bakın aklınıza neler geliyor! Sanki bunlar yokmuş gibi,” dedi. ben yapsaydım insanlar Karagöz’ü, Hacivat’ı icat edeceklerdi.” Şöyle bir şey söylüyor. Rakip takımın başkanı olan rakip takımın bir proje olduğunu söylemiştim. Bu kimliklerini hâlâ koruyorlar. Bir ağabeyinin onlara nasihati şudur: Boşuna çabalamayın, içinde bulunduğunuz ateş söndürülerek söndürülmeyecektir. Aklınıza yazın. Şu ifadeleri kullandı.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Can Uzun milli takıma gitmeye karar verdi!Can Uzun milli takıma gitmeye karar verdi!
Kimse bilmiyordu!  Acun'un servet ödediği ortaya çıktıKimse bilmiyordu! Acun’un servet ödediği ortaya çıktı
Ankaragücü yenilginin ardından sert konuştu: Ankaragücü yenilgisinin ardından kendisini sert bir şekilde dile getirdi: “Fenerbahçe ile bağlantısı bitti”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir