Galatasaray yabancı basının gündeminde! ”300 milyon euroluk takım Davinson Sanchez kadar değerli bir takımın elinde…” Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci haftasında Galatasaray, Rigas FS ile deplasmanda karşılaştı.

Maçta 2-0 öne geçmesine rağmen, kadro değeri 9 milyon euro olan Letonya ekibiyle 2-2 berabere kalan Aslan, yabancı basının gündemine oturdu.

YABANCI BASIN GALATASARAY’IN DÜZENİ

Maçın ardından yaşanan sürpriz beraberlikle Avrupalı ​​gazeteciler Giallorossi takımı hakkında şunları söyledi:

FUTBOLLU: CRUSH

1

“Ezilmek! Başka bir eşanlamlısı yok. Uzak Litvanya’dan çok mütevazı bir takımın Avrupa’nın en popüler takımlarından birinden nasıl puan aldığını anlamanın tek yolu bu. Bir futbol okulu olan Riga FS, sadece 15 yıl önce kulübe dönüştü” Daha önce Kolombiyalı Davinson Sanchez de ilk 11’de yer almıştı “Türkiye’nin Galatasaray’a karşı başlattığı maçta Kolombiyalı asist yaptı ama bu yeterli olmadı. Hikaye senaryoya göre ilerledi.”

NASIL: TARİH KENDİNİ TEKRAR EDİYOR

5-Kasımpaşa

“Okan Buruk’un takımı 38. dakikada 2-0 öne geçiyor ancak Davinson Sanchez ile eşit değerde bir takımla beraberliğe mahkum. Galatasaray, Avrupa Ligi’ne favori olarak başlıyor ancak ilk maçında Letonya’da RFS ile 2. sırada yer alıyor” -2 berabere kaldı. Kasımpaşa karşısında 3-0 öne geçip maçı 3-3 bitirdikten sonra tarih tekerrür etti.”

CENTRO SPORTSA: SANSASYONEL BİR PERFORMANS

Ekran görüntüsü_4

“RFS yağmurda muhteşem bir performans sergiledi ve Galatasaray’dan bir puan aldı. İlk 45 dakikanın sonunda top kontrolü %78-%22 konuk takım lehine oldu.”

LSM.LV: HİÇBİR ŞEY YAPMAMIŞLAR, SADECE BAŞARISIZ ÇAPRAZLAR YAPTILAR

1727981143786-galatasaray-mac-sonuç-kapağı

“3 Ekim Perşembe günü RFS, Avrupa Ligi’nde ilk iç saha maçını oynadı ve yaklaşık 300 milyon euro değerinde Türkiye şampiyonu Galatasaray’ı konuk etti. Konuk ekibin ilk yarıda 2-0 öne geçmesine rağmen Letonya kulübü karakterini gösterdi. geri geldi ve skorborddaki ilk sayısını attı “Maçın sonuna doğru Türk baskısının artmasıyla zaman çok yavaş akıyordu ama RFS başarısız ortalardan başka bir şey yapamadı ve son düdükten sonra skorbord inanılmaz bir performans gösterdi. skor 2:2.”

JAUNS.LV: GALATASARAY ŞOK

tamam

“Harika! RFS, güçlü Galatasaray’ı şok etti ve Türk kamuoyunu susturarak tarihi bir beraberliği 0:2 kazandı! RFS, Perşembe günü Riga’da oynanan UEFA Avrupa Ligi maçını, turnuvanın favorilerinden Türk kulübü Galatasaray İstanbul ile 2. kez kazandı. -2 (1:2) beraberlikle sonuçlandı.”

KICKER: BAGAJ SONUCU YETERLİ OLMADAN BOĞAZA DÖNÜYORLAR

Ekran görüntüsü_2

“Galatasaray’ın yüzü kasvetli. Türkiye şampiyonu sezonun ikinci Avrupa Ligi maçında hak ettiği 2:0’lık skorla kazanacağından emin görünüyordu ama Boğaziçi’ne 2:2 gibi az bir skorla dönmek zorunda kaldılar ”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir