22 Nisan Pazartesi günlük burç yorumları: Bugün sizi neler bekliyor? 22 Nisan Pazartesi burç yorumları – Astrolojide son dakika haberleri

22 Nisan Pazartesi günlük burç yorumu

Koç ve Yükselen Koç:

Anlaştığınız insanlarla yaşadığınız sorunların sizi her geçen gün ilişkilerinizde daha profesyonel hale getirdiğini kabul edin. Öğrenmeniz gerekenlere odaklanın. Siz değiştikçe hayatınıza çektiğiniz insanların kalitesi de değişecektir.

Yükselen Boğa ve Boğa:

Hayat düzeninizi yeniden kurmak, her şeye yeniden başlamak isteyeceğiniz günler olabilir. Adımlarınızı dikkatli atın. Tuzaklara ve hatalara açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Yeni kararlar için her şeyi tam ve doğru anladığınızdan emin olun.

İkizler ve Yükselen İkizler:

Sosyal zekanız etrafınızdakiler tarafından takdir ediliyor sevgili ikizler. Hala biraz rahatlamanız gerekiyor. Bu kararsızlık ve değişkenlik, bir süre sonra size hayranlıkla bakan gözlerin güvenini sarsabilir. Ne istediğine karar vermeden kendini oraya koymamalısın.

Yengeç ve Yükselen Yengeç:

Sevgili Yengeçler, geçtiğimiz birkaç gün sizin için biraz zor geçmiş olabilir. Çatışmaların besleyici tarafına odaklanmayı öğrendiğinizde ilişkiler sizin için daha kolay hale gelecektir. Kendinizi suçlamak yerine çabalayarak öldüremeyeceğiniz insanlardan uzak durmanız size çok iyi gelecektir.

Yükselen Aslan ve Aslan:

Gözlerindeki çocuksu heyecan, insanlara şeytani saçlara sahip olduğunu düşündürüyor. Akrabalarınızın size olan bağlılığını kötüye kullanmayın. Daha sağlıklı, daha uzun süreli ilişkilerin sırrı sadık olmaktır. Sevdiklerinizi üzmeyin.

Başak ve Yükselen Başak:

Artık kendinize yatırım yapmanın zamanı geldi sevgili Başaklar. Öncelikle iç dünyanıza çekilin ve hayallerinize odaklanın. Bir yerden başladığınızda küçük de olsa o kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Şans bu günlerde yanınızda.

Terazi ve Yükselen Terazi:

Etkileşimde bulunduğunuz kişilerin istediğiniz kadar sakin olmaması aslında sizin fazla sakin ve duyarsız olmanızdan kaynaklanmaktadır. Düşüncelerinizi ve tepkilerinizi bastırmanın size ve çevrenizdekilere hiçbir faydası yoktur. Biraz tepkisel olmayı öğrenmelisin.

Yükselen Akrep ve Akrep:

Sevgili Akrepler, insanlara olan güveninizin sarsıldığı zor bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Değişmelisin. Kendinize verdiğiniz psikolojik zarar çok fazladır. Her şeyi bir kenara bırakıp yeniden başlamanın zamanı geldi…

Yükselen Yay ve Yay:

Eğlenceli karakteriniz sosyal çevrenizde ön plana çıkıyor sevgili Yaylar. Kendin olduğun için eleştiriliyorsun. İnsanların söylediklerine çok fazla kulak asmayın. Sakin ve rahatsanız bildiğiniz yolda tereddüt etmeden ilerleyebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak:

Otorite figürleriyle buluşmanız bu günlerde tamamen kontrolden çıkmış olabilir. Sipariş üzerine çalışamıyorsun, istediğin pozisyonda değilsin. Şimdilik şansınızı çok fazla zorlamamalısınız. İşlerin istediğiniz gibi gitmesi için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Kova ve Yükselen Kova:

Sevgili Kova burcu, yeni ve şanslı başlangıçlar için çok güzel bir gündesiniz. Elinize geçen fırsatları akıllıca kullanabilirseniz bambaşka bir gerçekliğe geçiş yapabileceksiniz. İlişkileriniz dengede, bu şekilde ilerleyin..

Yükselen Balık ve Balık:

Sevgili Balık burcu, geleceği göremediğiniz, iç ızdıraplarınızın arttığı günlerdesiniz. Biraz teslim olmak işe yarayacaktır. Sebeplerini sorgulayın, suçu kendinizde arayın. Bir düşünün, radikal kararlar için doğru zamanlar değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir